Online Mini Scan

Geeft inzicht waar jouw online kansen liggen en waar jij ze nog laat liggen

Website, Facebook, Instagram, LinkedIn, nieuwsbrieven. Als ervaren ondernemer in de dienstensector gebruik jij ongetwijfeld één of meer van deze online marketing middelen om nieuwe klanten aan te trekken. De website ziet er prachtig uit. Alleen deze zorgt niet voor nieuwe aanvragen en boekingen. En hoe zijn de resultaten van de inspanningen om jullie social media profielen te vullen? Levert de tijd en moeite die jullie daarin steken, voldoende nieuwe maar vooral ook de juiste en winstgevende aanvragen op? Met de resultaten uit mijn Online Mini Scan weet je waar jullie online kansen liggen om wél betere en de juiste klanten aan te trekken. Klanten die zorgen voor groei! 

Wil jij weten waar jouw online kansen liggen? Waar je kansen laat liggen? En wil je concrete aanbevelingen ontvangen hoe jouw online resultaten te kunnen verbeteren? 

Voor wie is de Online Mini Scan?

✔️ Ervaren ondernemers met of zonder team. Jouw bedrijf bestaat minimaal 3 jaar. 

✔️  Je hebt een website en bent actief op een of meerdere social media kanalen. Je haalt hier alleen geen (winstgevende) aanvragen en boekingen uit.

✔️ Je onderneemt in een branche met veel (lokale) concurrentie. 

✔️ Jij, jouw bedrijf of jouw dienst is onderscheidend. Het lukt alleen niet om dat op een succesvolle manier in jouw online acties te laten zien. 

Voor wie is de Online Mini Scan NIET geschikt?

Ben jij net gestart met jouw onderneming? Heb je zelf voldoende (online) marketing kennis (in huis)? Dan is deze online mini scan niet voor jou geschikt. Wil jij jouw online marketing kennis NU naar een hoger niveau tillen? Dan is het plannen van een online startgesprek de snelste manier om een afspraak met mij te maken. 

De Online Mini Scan is na één week afgerond. Wanneer de scan klaar is, ontvang jij per email een link waarmee je direct een afspraak in mijn agenda kunt plannen. Tijdens onze online afspraak neem ik de resultaten van de scan in een persoonlijk gesprek met jou samen door. Ik vertel je waar jouw online kansen liggen. En waar jij kansen láát liggen. Ook geef ik direct een paar concrete aanbevelingen waarmee jij en jouw team aan de slag kunnen. 

De kosten voor de Online Mini Scan zijn € 97,00 exclusief BTW. 

De kosten zijn inclusief:

  • Het 1-op-1 gesprek (1 uur en online) waarin wij het rapport doornemen en ik jou inzicht geef in jouw online kansen.
  • Het rapport met de uitkomsten van de scan (in PDF en via e-mail) 
Naam

Hoeveel jaar bestaat jouw bedrijf?(Vereist)
Hoe groot is jouw team?(Vereist)

Jouw online informatie

Geef hieronder de links naar jouw huidige online marketing middelen die jullie nu al gebruiken. De Online Mini Scan maak ik op basis van deze informatie. Versturen jullie ook nog nieuwsbrieven? De laatste versie kun je na het invullen van het formulier per e-mail toesturen.
Vul hier de link in naar jouw Facebook bedrijfspagina
Vul hier de link in naar jouw Instagram bedrijfsprofiel
Vul hier de link in naar jouw persoonlijk LinkedIn profiel
Vul hier de link in naar jouw LinkedIn bedrijfsprofiel
Deel hier de links naar jouw eventuele overige zakelijke sociale media profielen
Verstuur jij nieuwsbrieven?(Vereist)

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met jouw antwoorden en gegevens. Na jouw aanvraag voor een gesprek ontvang je voortaan ook regelmatig gratis tips en inspiratie om meer online impact te maken. Uitschrijven is altijd mogelijk.

Voor meer info bekijk het privacybeleid.

De kosten voor de Online Mini Scan zijn € 97,00 exclusief BTW. Na het invullen van het formulier ontvang jij per e-mail een factuur voor deze kosten.