Webinar voor de reisbranche:
"Online Volger naar Vaste Klant"

Woendag 11 mei 2022 om 10:00 uur

Als ervaren ondernemer in de reisbranche werk je samen met jouw team altijd enorm hard voor jouw klanten. De mooiste reis of een onvergetelijk verblijf organiseren is het liefste wat jij doet. Nu de wereld steeds meer open gaat, gaat het gelukkig steeds beter met de reisaanvragen en boekingen. Je bent echter nog niet tevreden. 

In de tijd dat de boekingen wegbleven, hebben jullie niet stilgezeten. Je hebt misschien even tijdelijk ander werk moeten doen zodat je hoofd boven water kon houden? Maar je bent echter ook blijven nadenken over je reisbedrijf. Hoe je deze gaat voortzetten, want helemaal stoppen in de reisbranche is voor jou geen optie. 

Je bent andere bestemmingen of reisdiensten gaan aanbieden. De reizen en prijzen zijn aangepast op de website. Kortom je bent helemaal klaar voor nieuwe boekingen!

Tijdens het webinar voor de reisbranche ‘van online volger naar vaste klant’ leer ik jou  welke online stappen je kunt nemen om dat te bereiken. 

Want het blijft nu (te) stil … 

Je schrijft je suf aan social media berichten en nieuwsbrieven. Het kost je alleen maar enorm veel tijd en het levert niet de juiste of helemaal geen nieuwe reisaanvragen op. Waarom komen de reisaanvragen maar mondjesmaat binnen? Hoe komt het dat de reisaanvragen die je wel binnenkrijgt vooral ‘shoppers’ zijn? 

Tijd voor nieuwe, andere klanten!

Jullie hebben online volgers op jullie social media accounts. Daar ligt het niet aan. De meeste volgers zijn ook trouwe en oude klanten. Deze volgers wil je helemaal niet kwijt (en dat hoeft ook niet)! Misschien zitten er juist wel potentiële nieuwe klanten tussen. Je weet eigenlijk niet hoe je daar achter kunt komen. Aan de website kan het toch ook niet liggen. Daar is zoveel tijd, moeite en geld ingestoken. Die ziet er top uit. Alleen is de website wel zo ingericht dat jouw (nieuwe) potentiële klanten of gasten deze online kunnen vinden? Het lijkt niet zo te zijn en je online marketing kennis is niet voldoende om het goed te begrijpen. 

Het webinar “van online volger naar vaste klant” voor de reisbranche: 

Tijdens het webinar vertel ik ondernemers uit de reisbranche wat de 5 stappen zijn die nodig zijn om van een online volger een vaste klant te maken. Tijdens het webinar: 

✓ Leer jij hoe je wel de juiste volgers, nieuwe volgers en vooral volgers gaat aantrekken die uiteindelijk ook klant worden.

✓ Krijg jij inzicht in wat je beter of anders kunt doen aan jouw online marketing activiteiten, zoals de website en de nieuwsbrieven.

✓ Ontdek je welke stappen je nu al kunt nemen om je te onderscheiden van de vele andere reisaanbieders in de markt.

Wil jij leren wat je kunt doen om van jouw volgers boekende klanten te maken? Meld je dan aan voor het webinar op:

Datum: woensdag 11 mei 2022
Tijd: 10:00 – 11:15 uur

Dit webinar is speciaal voor de reisbranche:

✔️ Ervaren ondernemers uit de reisbranche. Denk aan eigenaren van een reisbureau, kleine touroperator of kleine reisorganisatie, vakantieparken, e.d. Ook ervaren en ambitieuze zelfstandig reisadviseurs zijn welkom om deel te nemen. 

✔️ Jij wilt in minder tijd (terug)groeien naar een rendabele omzet.

✔️ Je gaat nieuwe kwalitatief betere en hogergeprijsde reizen aan je klanten aanbieden. 

✔️ Het lukt jou maar niet om online nieuwe en de juiste klanten aan te trekken.

✔️ Je verlangt ernaar om op een simpele en minder tijdrovende manier klanten aan te kunnen trekken met behulp van online marketing.

Wil je leren hoe je meer reisaanvragen en boekingen krijgt met behulp van sociale online marketing?

Reserveer jouw plek

In het webinar “Van Online Volger naar Vaste Klant” leer je:

  • Wat het geheim van online succes is.
  • Welke 5 online stappen je moet nemen om online meer (van de juiste) nieuwe reisaanvragen en boekingen aantrekt.
  • Waarom sociaal zijn op internet een must is. 

Wie ben ik?

Ik ben Linda Hoorn en ben van 2010-2021 werkzaam geweest als zelfstandig reisondernemer.
Sinds 2021 leer ik andere (reis)ondernemers hoe zij meer online impact kunnen maken. Ik help hen groeien door hun online marketing in minder tijd en op een simpelere manier uit te gaan voeren.