Werk met mij

Heb jij ook het gevoel dat je overal online zichtbaar moet zijn? Weet je niet goed wat je online moet doen en schrijven om meer aanvragen en boekingen te krijgen? Werk je in een branche waar je te maken hebt met heel veel concurrenten. Wil je leren hoe je je online kunt onderscheiden en gaat opvallen? Zodat je online gaat groeien?

Ik ben Linda Hoorn en begeleid ervaren ondernemers in de dienstensector in minder tijd en met een simpele en sociale online marketing strategie naar commerciële en maatschappelijke groei. 

Herken jij dit?

✔️ Jij werkt hard voor jouw trouwe klanten. Het gaat prima. De omzet is prima. Maar je hebt het gevoel dat je stil staat en je weet dat er meer groei mogelijk is. Je wilt en moet je onderscheiden van je concullega’s en probeert dit via jouw online activiteiten duidelijk te maken. Toch gaan de aanvragen en boekingen naar de concurrent en niet naar jou.

✔️ Op social media ben je overal aanwezig: Facebook, Instagram, LinkedIn. Elk vrij moment plaats je een online bericht. Je krijgt wel ‘likes’ maar tot nieuwe klanten komt het niet. Alle tijd die je in je online activiteiten steekt, lijken nutteloos.

✔️ Voor je website betaal je je scheel aan een marketing bureau. Je levert af en toe een lijstje met zoekwoorden aan. Eigenlijk heb je geen idee wat je daarin moet zetten. Ja, je staat op pagina #1 in Google. Maar daar is alles mee gezegd. Je ziet geen nieuwe aanvragen of boekingen binnenkomen via je website. 

✔️ Je plaatst misschien wel advertenties in lokale kranten en blaadjes en dat kost je een vermogen. Een snelle rekensom laat zien dat de paar extra klanten die dit oplevert, niet zullen bijdragen aan het terugbetalen van die hoge advertentiekosten. Online adverteren lijkt je wel wat, maar je hebt geen idee waar te beginnen. 

✔️ Met jouw (online) marketing activiteiten laat je je maatschappelijke doel wel zien. Maar wees eens eerlijk naar jezelf. Kun je jouw maatschappelijke doel écht bereiken zonder inkomsten? 

Wat nu als?

✔️ Jij online eindelijk die klanten gaat aantrekken, die ervoor zorgen dat jouw omzet weer gaat groeien.

✔️ Jouw online marketing zo simpel wordt zonder dat je daar de hele tijd mee bezig bent?

✔️ Je zelfs tijd over gaat houden om je klanten te helpen met een nieuwe dienst die je wilt aanbieden.

✔️ Zelf een stap terug kunt doen en jouw team kan (uit)bouwen

✔️ Zodat jij weer de rust terugvindt om te doen waar jij goed in bent. 

✔️ En jij jouw omzet nog verder kunt laten groeien!

En dit alles op de sociale manier die bij jou, jouw bedrijf en bij jouw missie past!

Ja, ik wil online groeien!

Testimonials

Wat klanten zeggen

“Linda heeft mij geholpen om mijn bedrijf nog beter zichtbaar te laten worden bij mijn klanten. Zo hebben we gekeken naar een slimme strategie om mijn (best wel hoge) doelen te behalen. Een van de doelen was dat ik auteur zijn worden bij een groot online platform en dat mijn 1e artikel daarop geplaatst zou zijn. En dat is gelukt! Linda is fijn om mee te werken, ze legt het heel rustig uit en denkt goed mee naar alle (groei)mogelijkheden die er voor je bedrijf zijn.”

Brenda van Dijk - Vermeulen, de High-end Strateeg

Sandra Kerssens - Skin Care Assendelft
“Linda is een hele fijne down to earth sparringspartner en coach in het land van social media. Op een rustige en geduldige manier legt ze alles uit over social media en als het nodig is met herhaling. We hebben een traject doorlopen en kunnen nu zelf onze social media en website verbeteren. We hebben er een waardevolle to-do lijst aan over gehouden. Mocht er toch hulp nodig zijn kunnen we een samenwerking aangaan naar wens. Ideaal als mkb-er die alles zelf moet onderzoeken. Bedankt Linda voor de rust die je ons brengt in onze online impact strategie..”

Sandra Kerssens, eigenaresse Skin Care Assendelft

Tijdelijke online marketing expertise nodig?

Start je met een nieuwe dienst? Ga je een nieuwe markt betreden? Of heb je voor een project tijdelijk online marketing expertise nodig? Je kunt ervoor kiezen om een full service marketing bureau in te schakelen. Hoe fijn zou het echter zijn wanneer je tijdelijk iemand kunt inschakelen die kennis heeft van zowel de online marketing strategie als ook de uitvoer. Eén persoon, één contact om samen jouw online marketing strategie neer te zetten, jouw plan van aanpak te maken, deze met jou(w team) uitrolt en gelijkertijd jou(w team) traint zodat je alles na mijn vertrek zelf  kan doen. 

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik mijn kennis en ervaring kan inzetten bij een missie gedreven onderneming.